Velkommen til VAPORIX!

Gjøviks første dampebutikk – en spesialforretning innen personlige fordampere, også kjent som e-sigaretter (men de har egentlig ikke så mye med sigaretter å gjøre lenger).

Målet vårt er å hjelpe røykere å lykkes med røykeslutten, og dermed til et friskere, lengre og bedre liv. Det er bevist at bruk av personlige fordampere er minst 95% mindre helseskadelig enn røyking av tobakk. Siden det ofte er vanen det er tøffest å kvitte seg med, er det i tillegg en enkel og effektiv måte å slutte å røyke på.

Mange har sikkert gjort erfaringen med å bestille seg en personlig fordamper på nettet, men har ikke klart å la være å røyke. Det er her Vaporix kommer inn i bildet – vi tilbyr rådgivning og veiledning, slik at du finner utstyret som passer til akkurat ditt behov, og viser deg korrekt og sikker bruk av utstyret.

På vår hjemmeside vil du i tillegg finne lenker til nyttig informasjon og tips & tricks. Vi vil etterhvert også legge ut datoer for kurs og treff der du kan møte andre «dampere», utveksle erfaringer, evt. bytte utstyr, og rett og slett ha det koselig sammen.

Høres det interessant ut? Stikk gjerne innom butikken for en hyggelig prat. Forresten – ingen spørsmål er for dumme her. Velkommen!